DT Leden

JEANET
Hoi, ik ben dus Jeanet, geboren in 1971, getrouwd met Ronald
en samen hebben we 7 schatten van kinderen gekregen.
Ik ben net als zovelen al jaren geleden begonnen met het maken van 3D kaarten 
en uiteindelijk in 2009 "gezwicht" voor de stempels en ben ik dus 
vooral scrapkaarten gaan maken en heb toen ook een blog aangemaakt.
Mijn favoriete stempeltjes zijn zeker die leuke magnoliaatjes, dus ik vind
het superleuk om in het DML team te zitten en al jullie creaties te mogen
bewonderen.
Ik ben Yvonne, 43 jaar jong en in Waalwijk samenwonend met de liefste man van de hele wereld Harrie en natuurlijk ons (asiel) cockertje  Phoebe (uitspreken als  “Fiebie”), waarnaar ik mijn eigen blog heb vernoemd. Kaarten maken doe ik pas sinds begin 2008 en  ben kort nadien helemaal verslingerd geraakt aan het maken van  scrapkaarten en inkleuren van stempels. Hoewel een druk leven, probeer ik dagelijkse even wat tijd voor mijn hobby vrij te maken en dus breng ik per week toch wel heel wat uurtjes door in mijn hobbykamer waar ik heerlijk ingebouwd zit tussen al mijn hobby-spulletjes. Sinds een half jaar zit ik in het Design Team van hobbywinkel Ge-We. Daar geef ik wel eens demo’s (bijv. tijdens de KGK-dagen) en sinds kort ook workshops.

Sinds een jaartje heb ik de Magnolia-stempels  ontdekt en er helemaal verliefd op geworden. Ik kan dan ook eigenlijk nooit wachten tot er weer een nieuwe collectie van uit komt! Wat kun je daar hebberig van worden zeg! Inkleuren doe ik het allerliefste met Distress inkt (de navullingen), maar ook bijv. de Copic Markers gebruik ik graag. Naast het kaarten maken hou ik me graag bezig met o.a.  koken, tuinieren, lezen en boswandelingen maken met mijn viervoetertje.
http://www.phoebeez.blogspot.nl/


CHANTAL

Mijn naam is Chantal, ben 35 lentes jong, getrouwd en heb een dochtertje van 3,5 jaar en woon in Alkmaar. Sinds april 2010 ben ik verslingerd aan onze prachtige hobby kaarten maken. Ik zocht een nieuwe hobby die ik gewoon thuis kon doen, omdat ik een dochtertje had gekregen en mijn andere hobby Kynologie en keuren van honden is gewoonweg wat lastiger te combineren, omdat je dan soms hele weekenden van huis bent. Eerst maakte ik voornamelijk 3d- en borduurkaarten, maar scrapkaarten en stempels inkleuren met mijn copics krijgen steeds meer en eigenlijk alleen maar de overhand. Toen ik de Magnolia-stempels voorbij zag komen, was ik op slag verliefd op die lieve Tilda en Edwin! Ik maak dus veel kaarten met Magnolia's en houd ervan om sketches uit te werken of zelf te bedenken. Men zegt wel eens dat mijn "handtekening" vooral een lint met strik is en veel bloemen met swirls... dat viel mij eigenlijk niet echt op, maar nu men het zegt... het komt best vaak voor (LOL).
Ik heb ook een eigen blog en wel http://chantalskaarten.blogspot.com. Hierop kun je veel kaarten van mij bewonderen (naast Magnolia zul je hier ook Teddybo-, Weestamps- en Saturated Canary stempels voorbij zien komen, maar grotendeels toch echt Magnolia waarbij mijn hart ligt).
 Ik heb er enorm veel zin om als Design-teamlid aan de slag te gaan bij Dutch Magnolia Lovers en ook de andere DT-leden te leren kennen. Ik kijk uit naar de prachtige creaties die jullie voor ons challengeblog zullen gaan maken.

Lieve groetjes, ChantalHilde en Petra
Wij zijn twee zussen Hilde & Petra, vandaar de naam henp-produkties. Wij hebben 7 jaar geleden met elkaar een nieuwbouw huis gekocht in Zaandam, waar we nog steeds heel prettig wonen, samen met onze Engelse cockerspaniël Pebbles. Ik zie jullie denken.... Nee, we hebben geen mannen en ook geen kinderen.
Verder werken wij allebei fulltime in omgeving Amsterdam. Peet werkt bij een loodgietersbedrijf in september al 15 jaar. En ik (Hilde) werk bij een aannemersbedrijf. Dus wel allebei in dezelfde branche.
Ongeveer 4 jaar geleden, had Petra de Magnolia Ink gekocht en sindsdien zijn we verslaafd aan Magnolia. Zijn toen eerst met workshops begonnen om de technieken te leren, want wij wisten toen nog helemaal niet hoe het werkte. Hieruit bleek al snel dat Petra meer feeling heeft met het inkleuren van de stempels, ze heeft nu al diverse technieken onder de knie. Ik (Hilde) vind toch het aankleden/opleuken/stylen van de kaart leuker. Ik vind het leuk om het papier en de accessoires bij de stempel uit te zoeken, verder houd ik onze blog bij en de reacties aan onze volgers. Dus wij hebben hier dus echt een taakverdeling in, dat werkt dus heel erg goed zo. Als je nu kijkt naar de eerste kaarten van toen en met die van nu, is zo anders... Maar dat zal iedereen wel hebben. Is toch leuk, als je het proces terug kijkt. 
En kijk waar het ons heeft gebracht, een eigen blog, lieve volgers en lid van het Design team bij de Dutch Magnolia Lovers (DML).
Wat is nou leuker, dan dat je zoveel plezier van je hobby hebt.
http://henp-produkties.blogspot.nl/


CORDINEHallo

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Cordine 43 jaar. 20 Jaar samenwonend met Paul. Helaas geen kinderen, maar wel 2 poezenkinderen, maar die zijn ook al op leeftijd.
Ik ben eigenlijk mijn hele leven al creatief bezig geweest, zelf kleding maken, borduren, 3d-kaartjes en stempelkaartjes maken. Maar voor onze vakantie Amerika in 2002 vond ik een magazine over scrapbooken in een winkel en sindsdien is de "verslaving" losgebarsten. In het begin alleen maar layouts. Tot ik op het internet een kaartje met een Magnoliaatje tegen kwam. Een nieuwe verslaving. Eerst Derwent potloden, maar toen zag ik eind 2008 de Copics, ojee jullie begrijpen het al een nieuwe verslaving. Jullie kunnen mijn creaties vinden op mijn BLOG


CHRISTA
Mijn naam is Christa Cornelissen.
De meesten van jullie kennen mij ook als ScrapMom.
Ik ben 49 jaar , getrouwd en 2 lieve dochters van 16 en 14 jaar.
We wonen in Weert ; Limburg.
Ik ben een thuisblijfmoeder ; dus lekker veel tijd voor de kids , het huishouden en natuurlijk de hobby !!
In een ver verleden ben ik begonnen met Scrapbooking.
Maar sinds een jaar of 3 heb ik het kaarten maken ontdekt.
Zo ontzettend leuk om te doen en je kan iemand zo blij maken met een zelfgemaakte kaart.
En vanaf dat ik mijn blog begonnen ben (www.scrapmommie.blogspot.com) is het alleen nog maar leuker geworden.
Ik heb zoveel lieve mensen leren kennen in blogland.
Het voelt gewoon als een 2e familie ....


DOROTHY

 Ik ben Dorothy Madereel en de oudste van het stel hier 59, maar ik voel me nog heerlijk jong. Ik woon in het oosten van ons land. Ik ben ruim 3 jaar weduwe en was getrouwd met Ton.  Ik heb twee zoons van 24- en 21 jaar en een kleindochter van 6. Wegens omstandigheden voed ik mijn kleindochter op en ik ben een thuisblijfoma, die lekker veel tijd heeft voor haar en samen kunnen wij uren knutselen. De creativiteit is me met de paplepel ingoten. Eigenlijk alles heb ik al gedaan van breien en borduren enz enz. Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen als pergamano docent les te geven op een cultureel centrum en langzaam zijn deze lessen verder ontwikkelt in allerlei technieken. Toen mijn kleindochter in huis kwam, ben ik gestopt met les te geven en ben ik begonnen met stempelkaarten te maken. Na eerst een jaartje meedoen aan allerlei challenges en vele overwinningen, werd ik ineens voor allerlei DT team gevraagd. Het aantal werd zo groot dat ik echt een keuze moest gaan maken en heb ondanks dat ik ook in het Amerikaanse Marvelous Magnoliateam zat, gekozen voor de Dutch Magnolia Lovers en ik voel me hier prima thuis. Wie nieuwsgierig naar meer werk van mij  is van harte welkom in Mijn Kaartentuin.


EMMY

Hallo, ik ben Emmy Wind, getrouwd met Niek en we hebben samen een dochter van 20 en een zoon van 19. Ik ben werkzaam als begeleidster dagactiviteiten bij mensen met een verstandelijke beperking, wat ontzettend leuk is. Daar kan ik ook mijn creatieve "ei" kwijt. Thuis ben ik met van alles en nog wat op creatief gebied bezig. Vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, en wat ik leuk vind zie je terug op mijn kaarten en andere objecten. Nu mag ik me dus ook lid noemen van het dutch magnolia lovers team, en daar ben ik erg blij mee. Ik vind de stempels erg leuk om te verwerken, en vind het net zo leuk om te kijken wat anderen er mee maken.

Op mijn blog http://emsiescreaties.blogspot.nl/ vind je meerdere creaties van mijn hand. 
Ik hoop jullie vaak te ontmoeten op mijn blog!
Groetjes Emmy


MARJA
Hallo mijn naam is Marja van Laar. Ik ben 46 jaar. Ik woon in het midden van het land en ben getrouwd met Dick. We hebben 3 kinderen in de leeftijd van 16,15,12 jaar. (2 zoons en een dochter). 
 Ik  werk 10 uur per week als verzorgende IG in een verzorgingshuis wat ik met heel veel plezier doe.
     Ik maak graag allerlei verschillende soorten kaarten, maar het inkleuren van stempels en het maken van nostalgische kaarten hebben wel een beetje de voorkeur. Ook vind ik het leuk om cadeauverpakkingen te maken dit evt ook in combinatie met de stempels. Ik vind het leuk om telkens weer nieuwe dingen uit te proberen en daardoor blijft het kaarten maken altijd vernieuwend. Ik ben heel blij dat ik nu Dt lid van the Dutch Magnolia Lovers mag zijn. Ik hoop dat jullie mijn creaties mooi vinden en hoop ook veel van jullie creaties te mogen genieten. Ik heb sinds augustus 2013 mijn eigen blog.:http://vanlaarmarja.blogspot.nl Ik vind het leuk als jullie daar ook regelmatig langs komen om ook de andere dingen te zien die ik maak. 
Groetjes Marja